A Repipe AS története

Repipe Lining Systems A/S –t 2011-ben alapították és a 2013-ban indították útjára az úttörőnek számító Repipe Spray Coating System, azaz a permetezve bélelés technológiáját.

Ez a technológia lehetővé teszi a bontás nélküli csőbélelést. Ezzel rengeteg időt, energiát megtakarítva és elkerülve a felmerülő közvetett munkálatokkal járó kellemetlenségeket.

Az alapítók a korábbi tapasztalataikból, a Dancutter vágórobotok gyártása és értékesítése kapcsán, értesültek arról, hogy a vízvezeték-szerelők és ügyfeleik milyen kihívásokkal szembesülnek a elöregedett vagy lyukas szenny- és ejtőcsövek felújítása során. A lakók gyakran több napig nem használhatták konyhájukat, fürdőszobájukat, WC-jüket, a munkások rendetlenséget csináltak, a pótolhatatlan burkolatok feltörésével további költségeket, és esetenként a lakóknak ki is kellett költözni.
A gyakorlati tapasztalatok során megszerzett ismeretek alapján felmerült az ötlet, hogyan lehet a régi vezetékeket belülről felújítani, hosszú élettartammal és minimális kényelmetlenséggel a vevők számára.

Ma a Repipe Lining Systems ágazatvezető a fújással bélelő csőrehabilitációs szegmensben, és világszerte vannak ügyfeleink, akik naponta használják a Repipe Spray Coating System-et, és hozzájárulnak a rendszerek továbbfejlesztéséhez. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a Repipe rendszert csapatmunkaként fejlesztettük ki ügyfelek és külső beszállítók bevonásával.
2021-ben a Repipe Lining Systems A/S-t felvásárolta a Mini-Cam, amely a világ egyik vezető csővezeték-vizsgáló cége, és a Halma Plc része.