A csőhálózat doktora

 

A Paner Cégcsoport által alkalmazott bontás nélküli eljárásokhoz kapcsolódó technológiák és berendezések döntő többsége kizárólagosan cégünk által elérhető szolgálatások hazánkban.

Az általunk biztosított megoldásokra az alkalmazott termék és eljárás függvényében több évtizedes garanciát szavatolunk.

Tájékozódjon eljárásaink menetéről és ismerje meg tecnhológiáinkat minden részletre kitérően!

RÓLUNK

KIK VAGYUNK?

A Paner Kft. 2016-os alapítása óta folyamatos fejlődést produkálva halad azon kitűzött cél irányában, hogy minél szélesebb perspektívát lefedve legyen képes szellőztető rendszerek és vegyes csőhálózatok fenntartásával járó folyamatok mindennemű támogatására, a hazai piacon kiemelkedő és egyedülálló technológiai eljárások alkalmazásával. Műszaki csapatunk tagjai mind képzett, naprakész ismeretekkel rendelkező szakemberek, akik vállalkozásunk gerincét alkotva képesek feladataikat a leghatékonyabb módszerekkel megvalósítani.

PROBLÉMADEFINÍCIÓ

Ma Magyarországon az épületek vízvezetékhálózatainak nagy része 30 évnél idősebb. Jelenleg a csőhálózatok 2%-ban történt felújítás, míg a maradék 98% esetében a nem kívánatos baj bármikor bekövetkezhet. Az esetleges felújítások és cserék a hagyományos felújítási módszerekkel nagyon költségesek és időigényesek.

A váratlanul bekövetkező kellemetlenségek, mint csőtörés, vagy dugulás mindig a legrosszabbkor történik. A vízzel, szennyvízzel elöntött ingatlanokban keletkező közvetett kár sem elhanyagolható. Az épület szerkezetében statikai károkat is okozhat, ingóságok mehetnek tönkre, környezetszennyezési és egészségügyi problémák is felléphetnek.

Kevés olyan megoldás áll rendelkezésre, amely zavartalan működés mellett, gyorsan, költséghatékonyan, bontás nélkül tudja orvosolni a problémát.

ÉRTÉKAJÁNLAT

A legmodernebb robottechnológiának köszönhetően cégünk azonnali megoldást tud nyújtani a csőhálózatokból eredő problémák megelőzésére és helyreállítására. Precíz és átfogó műszaki szakvélemény alapján, magasan képzett szakértői csapatunk bontás nélküli csőbélelési (No-Dig) technológiákkal, hosszútávú garanciával tudja orvosolni a problémát, zavartalan működés mellett. Egyedülálló szolgáltatásainkkal az ország egész területén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

VÍZIÓ

Munkánkkal szeretnénk elérni, hogy az ivóvíz, csapadékvíz és szennyvíz csőhálózatok biztonságossá váljanak és minden elvárásnak megfelelően működjenek Magyarországon.

KÜLDETÉS

Küldetésünknek tekintjük, hogy a vízvezetékrendszerek meghibásodásainak megelőzése érdekében minden 30 évnél idősebb ivóvíz, esővíz és szennyvíz csőhálózatot feltérképezzünk speciális kamerarendszereink segítségével, és az esetleges problémákat magasan képzett szakértői csapatunkkal, robottechnológián alapuló csőbélelési módszereinkkel, bontás nélkül megoldjuk.