A csőhálózat doktora

A Paner Cégcsoport által alkalmazott bontás nélküli eljárásokhoz kapcsolódó technológiák és berendezések döntő többsége kizárólagosan cégünk által elérhető szolgálatások hazánkban.


Az általunk biztosított megoldásokra az alkalmazott termék és eljárás függvényében több évtizedes garanciát szavatolunk.


Tájékozódjon eljárásaink menetéről és ismerje meg tecnhológiáinkat minden részletre kitérően!

ELJÁRÁSAINK FOLYAMATA:

Vezeték-diagnosztika

Kamerás felmérés és nyomvonal meghatározás.

Szakvélemény - felújítási terv

Műszaki szakvélemény és javaslat a megoldásra.

A vezetékek tisztítása

Felületkezelés és helyreállítás.

A vezetékek bélelése

A legoptimálisabb bélelés(ek) telepítése.

Vezetékrendszer átadása

Munka átadása és dokumentáció biztosítása.

Repipe LS spray bélelés

A csővezetékek belsejében, permetezett eljárással felhordott műgyanta alapú, új csővezeték képzése hosszú szakaszokon, elhárítás vagy megelőzés céljából.

Hosszú szakaszos bélelés

Összetett vezetékhálózatok, ejtő- és alapvezetékek bélelőpárnás felújítására és hibakezelésére használható technológia bontás nélkül alkalmazható eljárás.

Műszaki szakvélemény

Az általunk elvégzett felmérés alapján műszaki szakvéleményt készítünk, megoldási javaslatot teszünk, majd az elkészült dokumentumokat átadjuk a megrendelő részére.

Szellőztető rendszerek

Ipari- és konyhai-elszívó rendszerek eseti és időszakos tisztítása vegyes eljárások alkalmazásával a megfelelő szellőztetés és higiénia biztosításának érdekében.

Kamerás felmérés

A vezetékek kamerás és szonáros átvizsgálását követően megállapítjuk a csővezeték-rendszer műszaki állapotát, hibáit és felújítási igényeit.

Vezeték tisztítás és felületkezelés

A csővezetékek felméréshez és kezeléséhez elengedhetetlen, hogy a belső palást állapota megfelelő legyen, valamint az állagmegóvás okán is kiemelten fontos eljárás.

Vezetékhelyreállítás bontás nélkül

A statikailag sérült, vagy deformálódott csővezetékek javítása esetén a cégünk által alkalmazott robottechnológia egy új perspektívát teremt a hibaelhárítás területén.

Rövid szakaszos bélelés

A vezetékhálózatokban található elhúzások, valamint a vezeték-paláston található egyedi hibapontok bélelésére használható technológia bontás nélkül alkalmazható eljárás.