Telepítés és karbantartás

A szellőzőrendszerek esetében konkrétan nem telepítés történik, hanem a meglevő rendszer szerelése és továbbfejlesztése. A tisztítás a rendeletben előírt kötelező feladat, de egyben előfeltétele a további munkálatoknak, és a hibafeltárásnak.
A légcsatornák tisztítását megelőzi egy kamerával történő állapotvizsgálat, mellyel felmérjük a függőleges főcsatorna rendszer szennyezettségét.
A szellőzőtisztítási eljárás teljesen száraz és vegyszermentes, a lakásokba való bejutás szüksége nélkül. A szellőzőcsövekben lerakódott szennyeződést gyorsan és hatékonyan távolítjuk el. A függőleges légcsatornák tisztítása a ház tetejéről történik, szárazkefés, nagy teljesítményű, elszívásos technológiával.

A tisztításon felül egyéb szerelési munkálatokat is végzünk.

A szerelési munkálatok az alábbiakat tartalmazzák: szellőző strangok bontása és a légzárók tömítése, kémények bontása, javítása, turbinák felszerelése + tömítés és lefogatás. Üzembe helyezés. Motorok, azok vezérlések beüzemelése. A szellőző motorok tisztítása, fonott dróthálóval galambvédelem kiépítése.
A fixen beépített szellőzőrácsok bontása, visszaépítése, légcsatorna elemek javítása sem tartozik a tisztítás folyamatához