Általános ismertetés

A műszaki szakértői vélemény egy olyan összefogott dokumentum, mely a cégünk által elvégzett diagnosztikai feladatok kapcsán készült feljegyzéseket, digitális médiát és az általunk javasolt megoldást tartalmazza megrendelőink részére.

 

Az Nemzeti Szakértői és Kutatóközpont által alkalmazott eljárások struktúráját követve, egy komplex dokumentáció az általunk kiállított és megrendelőink részére biztosított digitális Műszaki Szakvélemény, melyet minden esetben elkészítünk az általunk lefolytatott vezetékhálózat diagnosztikát követően.

Alkalmazását elsősorban az indokolta, hogy rengeteg olyan esettel találkoztunk, mikor utólag derült fény bizonyos tényezőkre, melyről a minket megbízó megrendelők nem rendelkeztek adatokkal, vagy olyan információkat kaptunk meg késve, mely nehezítette  -egyes esetekben meghiúsította- az általunk alkalmazott technológiai megoldások szakszerű kivitelezését és a garancia biztosítását.

A műszaki tanácsadás eredményeként a megrendelőink tisztán láthatják majd az adott ingatlan és a hozzá kapcsolódó vezeték rendszer vagy annak szakaszainak műszaki állapotát, karbantartási és felújítási szükségletét, a vizsgált vezetékhálózat energiafelhasználásnak hatékonyságát és ökológiai lábnyomát.
Ezen felül a szükséges ráfordítás hozzávetőleges költségeit annak érdekében, hogy a szakvéleményezésre kerülő rendszer a megrendelőink igényét maradéktalanul kiszolgálja.

A műszaki szakembereink segítségével kidolgozott dokumentáció alapján egy felújítás vagy építés/átépítés és bontás/helyreállítás költségeinek töredékért megnyugtató kontrollt kap az általunk vizsgált rendszer műszaki állapotáról, és így a többszörösét takarítja meg a hibaelhárításra vagy felújításra felhasználható költségeknek.