Repipe

Repipe technológia:

Az új, Magyarországon egyedülálló bontás nélküli Repipe technológiával már nemcsak az eső ejtővezeték csöveit, hanem a szennyvíz csöveket is tudjuk bélelni függőleges és vízszintes szakaszokon is.

Ez az új technológia egyedülálló nemcsak Magyarországon, hanem egész Kelet-Európában. A Repipe technológiával – bontás nélküli csőbélelés – ejtő esővíz csövek, szennyvíz ejtőcsövek, szennyvízcsövek és a talajban lévő csövek gyors, hatékony, fenntartható felújítása lehetséges függőleges és vízszintes szakaszokon is.

Modern, korszerű technológia, mely a meglévő csöveket belülről vonja be, a bevonat rugalmas, kitölti a kis lyukakat, repedéseket. A gyanta vastagsága 1,5mm esővíz csöveknél, 3mm a szennyvíz csöveknél. Takarékos megoldás, mert nincs bontás nincs por, piszok, a burkolatok nem sérülnek, gyorsan elkészül és 10-12 órán belül újra használható, ezért méltán hívhatjuk intelligens technológiának is.

Zártláncú kamerával ellenőrizzük a kivitelezés minőségét.

A technológia és a felhasznált anyagok minősége garantálja a hosszú élettartamot: 20 év garancia! 

Az új technológia megérkeztével már eljutottunk oda, hogy nem akadály számunkra a függőleges és a vízszintes szakaszok bélelése sem. A szennyvíz elvezető csövek rendszerében több 90fok elhúzással és számtalan bekötési pont kibélelésével állunk a felújításra váró ingatlanok rendelkezésére. Sőt a technológia lehetővé teszi, hogy 10-20-30 éves, vagy akár annál idősebb épületekben – például szállodákban, közintézményekben – is bontás nélkül újíthassuk fel a szennyvízrendszereket, esővíz elvezető rendszereket. Jelenleg a társasház kezelőkön kívül szállodaüzemeltetők, önkormányzati intézmények a partnereink, de műemlékvédelmi épületek esetében is tökéletesen alkalmazható a mi technológiánk.

Technológiai folyamat: Először a csőrendszer kamerás átvizsgálása történik, ezt videóra rögzítjük. Majd rendelkezésre bocsátunk minden információt, a folyamat által érintettek értesítést kapnak. Előkészítésként elzárjuk a vizet. Minden egyéb olyan szennyeződéstől mentesítjük a csőrendszert, amely az átmérő veszteséget okozza (zsírkő, vízkő, gyökér benövés). Ezek után tisztítjuk enyhe zsíroldós folyadékkal a csőrendszert, melyet kiszárítunk.

Következik a csövek bélelése, a csöveket kétszer, röviddel egymást követően bevonjuk a speciális anyaggal. (1,5mm esővíz csőnél, 3mm szennyvízcsőnél gyanta vastagsága) Eredmény egy teljesen új csatlakozásmentes cső a régin kívül. Átadásnál visszaállítjuk a kezelési pontok eredeti állapotát, és az ügyfél megkapja a videót, dokumentációkat.

Maga a munkafolyamat 1 nap kb. 90fm elkészítése: 3 óra térhálósodás, 10 óra teljes kötés.

Összefoglalva az előnyöket:

Bontás nélkül végezhető, nem jár semmilyen piszokkal, pár órán belül elkészül a csőbélelés és 10-12 órán belül újra használható a bélelt cső. A bevonat poliuretán hibrid, amelynek komponensei tartósak, rugalmasak és ellenállnak a hőmérsékletváltozásoknak. A bevonat megszünteti az új repedéseket, s a lyukak megjelenésének kockázatát. Ennek következtében az új bevonat ellenáll a tisztítószereknek, a lefolyótisztítóknak, a mosásnak és a mechanikus tisztításnak.

Fontos, hogy a hibrid keverék nem tartalmaz mérgező anyagokat (oldószert, epoxi gyantát vagy savat). Magyarországon egyedülállóan ezt a technológiát a Paner Kft használhatja, Nyugat-Európában 30 éves tapasztalattal  visszamenőleg, 20 év garanciával!

 

Repipe – a vízelvezetési rendszerek korszerűsítésének legújabb, bontás nélküli technikája

Társasházak és magánházak lakóit egyaránt érintő probléma az eső-, és szennyvízelvezető csövek öregedése, ami hosszú távon csőtörésekhez, komolyabb beavatkozásokat igénylő javításokhoz, de akár a teljes csőhálózat cseréjéhez is vezethet. Egy ilyen munka jelentős beruházást jelent a társasházak számára, arról nem is beszélve, hogy a lakók életét is megnehezíti, akár hosszabb időre is. A Repipe technológia használatával viszont nincs szükség falbontásra, nem vesz igénybe hosszú heteket, ráadásul a társasház életét sem fordítja fel egyetlen perce sem! A lakóknak nem kell elhagyniuk otthonaikat, sőt, a lakásukba sem kell beengedniük senkit, a falaik érintetlenek maradnak, elkerülve ezzel a többletköltségeket, rendetlenséget és a zajt.

Hogy hogyan lehetséges ez? A Repipe technológia dán eredetű, hozzánk legközelebb Olaszországban és Lengyelországban alkalmazzák, hazánkban cégünkön kívül senki más nem rendelkezik a technológia használatának jogával. Ez a modern megoldás a már meglévő csövek megtartásán alapszik, mégpedig úgy, hogy a csöveket belülről vonjuk be poliuretán hibriddel, az eredmény pedig egy új, csatlakozás-mentes cső a régi csövön belül; a bevonat pedig kitölti a már meglévő kis lyukakat és repedéseket, valamint megakadályozza az újak kialakulását. A gyanta vastagsága esővízcsöveknél 1,5 milliméter, szennyvízcsöveknél pedig mindössze 3 milliméter, az anyaga hőálló és rugalmas, így a Repipe technológiával nem akadály a függőleges és a vízszintes szakaszok bélelése sem.

Hogyan is zajlik pontosan a Repipe technológia alkalmazása a gyakorlatban? A csőrendszert kamerával alaposan átvizsgáljuk, majd kitisztítjuk és megszárítjuk. Ezután a vezetékeket kibéleljük a speciális anyaggal, visszaállítjuk a kezelési pontok eredeti állapotát, átadjuk a munkalapot és a teljesítésigazolást megrendelőnknek, a rendszer pedig 10-12 órán belül újra használható!

Válassza Ön is a Repipe technológiát, korszerűsítse csöveit bontás nélkül, Magyarországon egyedülálló módon! Munkánkra 20 év garanciát vállalunk, így biztos lehet benne, hogy csak a legjobbat kapja! Ha kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken!

 

Elérhetőségeink:

Paner Kft.

székhely: 7100. Szekszárd, Keselyűsi utca 120.

Levelezési cím: 7100. Szekszárd, Holub u. 1. fsz/1. (iroda)

Ügyvezetők:

Molnár Attila      06 70 433 0579

Vermes György   06 30 500 2836

info@paner.hu

www.paner.hu

error: Védett tartalom !!