Októberben egy különleges oktatás zajlott a Paner Kft.-nél

Októberben egy különleges oktatás zajlott a Paner Kft.-nél.
Egy 3 napos Excel oktatást tartottunk a munkatársaink számára. Az oktatás célja az volt, hogy mindenki magabiztosan és hatékonyan tudja használni ezt az erőteljes szoftvert, ami nélkülözhetetlen eszköze napjaink üzleti világának.

A képzés moduláris felépítésű volt, az első alkalommal munkatársaink elsajátították a szoftver alap funkcióit, majd mindenki meghatározta saját szükségleteit és érdeklődési területeit az Excel használatával kapcsolatban. Ezen információ mentén épült fel egyedileg az oktatás további része.

Ez a megközelítés lehetővé tette, hogy a képzést teljes mértékben a résztvevők igényeihez igazítsuk. Így minden munkatárs olyan specifikus ismereteket és készségeket sajátíthatott el, amelyek közvetlenül alkalmazhatók és hasznosak a mindennapi munkájuk során. A személyre szabott oktatási módszer nemcsak a tanulási élményt tette gazdagabbá, hanem biztosította, hogy minden munkatárs pontosan azt a tudást szerezze meg, amire a legnagyobb szüksége van. A visszajelzések alapján ez a megközelítés rendkívül jól fogadtatott, és többen is kiemelték, hogy ez a módszer rendkívül hatékonyan segített nekik abban, hogy konkrétan az ő munkájukat könnyebbé és hatékonyabbá tegye.