Irodai szoftverek

Cégünk sikeresen pályázott a GINOP 3.2.1-21 Munkahelyi képzések támogatására.

Ennek keretében felmértük, hogy dolgozóink mely területeken szeretnének fejlődni és megnéztük, hogy a cég fejlődéséhez, mely területeken kell fejlesztenünk a tudásunkat.

A legnagyobb igény természetesen a számítástechnika területén merült fel. Az irodai alapszoftverek használata ma már elengedhetetlen és nagyon fontos, hogy a cég magabiztosan kezdhesse meg a vállalatirányítási és minőségbiztosítási rendszerek bevezetését. Ennek érdekében Excel, Word, PowerPoint stb. programok kezelését sajátítottuk el. A vállalati kommunikáció eszközeit, a böngészőket, levelező programokat és az általunk kiválasztott netes kommunikációs eszközt vettük sorra. Továbbá az olyan appokat, amiket még cég szinten használunk és mindenkinek érteni kell hozzá, például térkép és navigáció, naptár vagy a ránk szabott vállalatirányítási rendszer.

Az oktatások jellemzően pénteki napokon zajlottak, lelkes csapatmunkában. Nagyon jó hatással volt a csapatra, hogy vezetők és fizikai dolgozók együtt küzdötték át magukat egy-egy excel táblán vagy egy térképes ingatlan felmérésen.